Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESNAFI ZİYARET ETTİ

        Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bölge Değerlendirme Toplantısı için geldiği Kayseri'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Bakan Gül, belediye sergi alanında KAYMEK'te kursiyerlerin yaptığı 'Göz Nuru' adlı sergiyi gezdi.

        Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile bir süre görüşen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Kayseri Valiliği'ne yaya olarak geldi. Bakan Gül, yol güzergahında ziyaret ettiği esnafın isteklerini de dinledi. Kayseri Valisi Şehmus Günaydın'ı da ziyaret eden Bakan Gül, "Kayseri kadim bir şehir. Kayseri'de olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Ülke ekonomisine önemli katkıda bulunan Kayseri'ye cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla her türlü yatırım sağlanması konusunda çalışmalarımız sürüyor" dedi.DHA-Genel Türkiye-Kayseri Olcay DÜZGÜN-Yasin DALKILIÇ

        2021-10-18 13:19:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler