Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Son dönemlerde özellikle sıvı yağ başta olmak üzere gıda ürünlerinde gerçekleşen hızlı fiyat değişimleriyle birlikte Talas’ta da denetimler sıklaştırıldı.

        Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, marketler başta olmak üzere alışveriş yerlerinde ayçiçek yağı stokçuluğunun önüne geçmek amacıyla denetimlerde bulundu. Denetimler kapsamında Başkan Yalçın, Kaymakam Dönmez ve beraberindeki ekiplerle birlikte zincir marketlerin yanı sıra, yerel marketler ve alışveriş yerlerinde fiyat ve depo denetimi gerçekleştirdi.

        İlçe genelinde devam eden denetimler kapsamında Talas Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, ilçe tarım müdürlüğü ve ilçe sağlık müdürlüğünden ekiplerle birlikte etiketkasa uyumu fahiş fiyat ve stokçuluk konusunda kontroller yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler