Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nun yapmış olduğu çalışmalar sonucunda Melikgazi Organize Aile Sağlığı Merkezi, 10. Cadde’deki binasında hizmet vermeye başladı. Aile Sağlığı Merkezi’nden mesai saatleri içerisinde sağlık hizmeti alınabilecek.

        Melikgazi Organize Aile Sağlığı Merkezi, ilk etapta iki aile hekimi ile sağlık hizmeti vermeye başladı. Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan Dr. Ömer Kırmacı ve Dr. Özlem Pınar Kükükçü’yü aile hekimi olarak belirleyen sanayiciler ya da OSB’deki firmalarda çalışanlar sağlık hizmetini buradan alabilecekler.

        Öte yandan, Melikgazi Aile Sağlığı Merkezi’nde Covid 19 aşı uygulamaları da yapılıyor. Aşı için randevu alanlar Turkovac, Sinovac ya da Biontech aşısını Melikgazi Aile Sağlığı Merkezi’nde yaptırabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler