Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlyas KAPLAN/KAYSERİ, (DHA) YUKATEL Kayserispor Başkan Yardımcısı Onur Gözbaşı, 3-2'lik sonuçla kaybettikleri İttifak Holding Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Hedeflerimizi belirledik. Şu aşamada daha fazla konuşmak istemiyorum. Toparlanıp iyi skorlar alacağız" dedi.

        Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 29'uncu haftasında sahasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk eden Yukatel Kayserispor 3-2'lik sonuçla mağlup oldu. Karşılaşma sonrası açıklama yapan Yukatel Kayserispor Başkan Yardımcısı Onur Gözbaşı, "İki haftadır kaybettiğimiz puanlardan üzgünüz. Ligin güçlü takımlarıyla maç yapıyoruz. Skor üstünlüğünü yakalıyoruz. Bununla beraber maçın sonunu getiremiyoruz. Bunu teknik heyetimizle değerlendireceğiz. Bunu nasıl aşabiliriz? Bunun yollarını arıyoruz. Takımımızın arkasındayız. Tekrar toparlayıp yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde Türkiye Kupası'nda yarı final maçı var, diğer taraftan lig devam ediyor. Güçlü takımlar karşısında skor üstünlüğünü yakalıyoruz. Gol şansları geliyor onu da değerlendirememeyi şansızlık olarak değerlendiriyorum. Bunu mutlaka teknik heyetimizle konuşup değerlendireceğiz. Hedeflerimizi belirledik. Ligde ne kadar yukarıda olursak herkes için o kadar iyi olacak. Şu aşamada daha fazla konuşmak istemiyorum. Toparlanıp iyi skorlar alacağız" diye konuştu.

        FATİH ÖZGÖKÇEN: KENDİMİZE HEDEF BELİRLEDİK

        İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ise, "Güzel bir oyun sergileyen bir takımız. Bir süre oyundan koptuğumuz zaman oldu ama Konyaspor özellikle ikinci yarı o güzel oyununu sergiledi. Yolumuzda ileriyoruz. Kendimize hedef belirledik. İnşallah o hedefe ulaşıncaya kadar durmak yok, çalışacağız. 9 Hafta sonunda da o hedefe ulaşacağımızı ümit ediyorum. Bu arada Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı nezninde yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bundan sonrası için başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        Kayserispor Başkan Yardımcısı Onur Gözbaşı'nın konuşması,

        Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in konuşması,DHA-Spor Türkiye-Kayseri İlyas KAPLAN

        2022-03-13 16:48:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler