Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kayserispor: 2 - Demir Grup Sivasspor: 0 | MAÇ SONUCU - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Demir Grup Sivasspor'u konuk ettiği maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve 3 puana ulaştı. Sarı-kırmızılılar böylece ligde 5 haftanın ardından ilk kez galibiyet aldı

        Ertuğrul Sağlam'ın çalıştırdığı Kayserispor, Tamer Tuna yönetimindeki Demir Grup Sivasspor'u ağırladı. Spor Toto Süper Lig'deki son galibiyetini 4. haftada alan sarı-kırmızılılar mücadeleyi Şamil Cinaz ve Tjaronn Chery'nin attığı gollerle kazandı ve 5 maç aradan sonra 3 puana uzandı.

        İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede ilk golü Şamil Cinaz kaydetti. Tecrübeli futbolcu 2012-13 sezonundan sonra Süper Lig'de ilk kez gol attı.

        Mücadelede dakikalar 90'ı gösterirken Kayserispor penaltı kazandı. Topun başına geçen Tjaronn Chery hata yapmadı ve farkı ikiye çıkardı.

        Son anlarda iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşanırken hakem Alper Ulusoy Robinho'ya kırmızı kart gösterdi. Brezilyalı yıldız 45. dakikada da sarı kart görmüştü.

        Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kayserispor sahadan 3 puanla ayrıldı ve puanını 12'ye yükseltti. Sivasspor ise 10 puanda kaldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ