Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kayserispor, Sapunaru ile yollarını ayırdı - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor’da ayrıldık. Sarı-Kırmızılı takımın kaptanı Sapunaru ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesih etti. Sapunaru bugün gece Kayseri’den ayrılarak ülkesine dönecek ve yeni takımı ile sözleşme imzalayacak. Cristian Sapunaru Hes Kablo Kayserispor forması İle 105 maça çıktı ve 4 gol kaydetti.

        Cristian Sapunaru yaptığı açıklamada, “Kayserispor ailesine selam olsun. Veda zamanı geldi, ama sizi asla unutmayacağım. Bu kulüp için elimden gelenin iyisini sunmaya çalıştım. Tutku ve özveriyle dolu harika yıllar geçirdim. Gerek takıma, gerek bana verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Ayrılık zor ama hayat devam ediyor ve tanıştığım güzel aile ile kalmanızı istiyorum. Bu takımın bir parçası olduğum için şanslıydım. Bu takımın muhteşem taraftarına sahip olduğum, tüm meslektaşlarıma ve daha fazla hatıra olan arkadaşlarıma her gün yanımızda olan harika insanlara, personele, çalışmaktan zevk aldığım herkese sonsuz teşekkür ederim. Şimdi eve gitme zamanı ve umarım yakında tekrar görüşmek üzere” diye konuştu.

        Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada ise, “Kulübümüz profesyonel futbolcularından Cristian Sapunaru ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ