Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kayserispor’da 12 futbolcunun sözleşmesi bitiyor - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Matematiksel olarak Spor Toto Süper Lig'de kalmayı ligin bitimine 2 hafta kala garantileyen İstikbal Mobilya Kayserispor’da artık gündem transfer oldu.

        Sarı-Kırmızılı takımda 31 Mayıs 2019 tarihi itibari ile 12 oyuncunun sözleşmesi bitiyor. 12 oyuncudan 8’si yabancı, 4 oyuncu ise Türk. İşte sözleşmesi biten futbolcular; Asamoah Gyan, Bernard Mensah, Cristian Sapunaru, Jean Armel Kana Bıyık, Oleksandr Kucher, Silvestre Varela, Tiago Lopes, Tjaronn Chery, Mert Özyıldırım, Muammer Zülfikar Yıldırım, Şamil Çinaz ve Umut Bulut.

        SON DEPLASMANA GİDİYOR

        Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu 33.haftasında Manisa’da Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek olan İstikbal Mobilya Kayserispor, son antrenmanın ardından yarın havayolu ile Kayseri’den ayrılacak.

        Yarın 20.30 uçağı ile Erkilet Havalimanı'ndan direk olarak İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na inecek olan Sarı-Kırmızılılar daha sonra kamp yapacağı otele geçerek maç saatini beklemeye başlayacak.

        Sarı-Kırmızılılar 2018-2019 sezonu son deplasman maçını Akhisarspor ile oynayacak. İstikbal Mobilya Kayserispor, bu sezon deplasmanda oynadığı 16 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı ve 16 puan topladı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ