Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kelly Rizzo: Bob Saget hala benim kocam - Magazin haberleri
        1

        Türkiye'de "Bizim Ev" adıyla ekranlara gelen 1987-1995 yıllarındaki popüler yapım "Full House"un başrolündeki Bob Saget (65), 9 Ocak'ta Florida Orlando'da stand-up gösterisini tamamladıktan sonra döndüğü otel odasında hayata veda etmişti.

        Ünlü yıldızın ani ölümü, 2018 yılında evlendiği Kelly Rizzo için büyük bir şok olmuştu. Eşini toprağa verdikten sonra hayatını yeniden düzene oturtmaya çalışan Rizzo, kendisiyle aynı acıyı yaşayan kadınlarla bir panelde buluştu.

        2

        "ŞİMDİ İLİŞKİMİZ FARKLI"

        Kelly Rizzo, 2020 yılında koronavirüs komplikasyonları nedeniyle hayatını kaybeden oyuncu Nick Cordero'nun eşi Amanda Kloots'un da katıldığı panelde, kendini hala Bob Saget ile evli hissettiğini söyledi. Rizzo "Ah, evet... O benim eski kocamdı.' gibi bir durum yok. Şimdi ilişkimiz farklı." diye konuştu.

        3

        EVİ, KOCASININ ANISINA ADANMIŞ BİR MÜZE GİBİ

        Kelly Rizzo, daha sonra sözlerini "Yani demek istiyorum ki, ben hala onunla konuşuyorum. Onun fotoğrafları her yerde. O hala benim kocam." ifadelerini kullanarak tamamladı. Rizzo, Saget'in eski eşinden dünyaya gelen üç kızının da kendisini ziyaret ettiğini belirtti.

        Kelly Rizzo, bu ziyaretlerde de babalarının hala nasıl kendi hayatındaki varlığını sürdürdüğünü gördüklerini sözlerine ekledi. Rizzo, evini, hayata veda eden kocası Bob Saget'e adanmış bir müzeye benzettiğini de ifade etti.

        4

        AYLAR ÖNCE KENDİ ÖLÜMÜNÜ ANLATTIĞI ORTAYA ÇIKTI

        Öte yandan Saget'in, vefat etmeden iki ay önce önce de "Bob Saget's Here For You" adlı podcast yayınında yaptığı açıklamalarıyla dikkat çekmişti.

        Saget, yayında eşi Kelly Rizzo'nun en çok sevdiği filmler hakkında konuşmuştu. 42 yaşındaki Rizzo, "The Godfather" (Baba), "Scarface" (Yaralı Yüz), "Casino ve Goodfellas"ın favori filmleri olduğunu anlatmıştı.

        5

        "YATAĞIMDA ÖLÜ BULUNACAĞIM"

        Eşi Kelly Rizzo'nun yer altı dünyasını yansıtan bu filmleri çok sevmesine gönderme yapan Bob Saget de "Eğer bunlar senin en sevdiğin filmlerse benim yaşayacak çok fazla zamanım yok!" demişti.

        Ünlü isim daha sonra da "Ben yatağımda ölü bulunacağım." ifadelerini kullanmıştı. O sırada bu şakanın çok kısa bir süre sonra hayatının en acı gerçeğini yansıtacağından habersiz olan Kelly Rizzo ise eşine "Dikkat etsen iyi olur." sözleriyle yanıt vermişti.

        6

        EŞİNİN SON SÖZLERİNİ AÇIKLAMIŞTI

        Eşinin acısıyla sarsılan Rizzo, konuk olduğu Hoda Kotb'un sunduğu Today adlı programda Saget ile yaptığı son mesajlaşmayı anlatmıştı.

        Bob Saget ile aralarında yaşananların "sadece aşk" olduğunu söyleyen Kelly Rizzo, onunla son konuşmalarını şu sözlerle aktarmıştı:

        Sanırım ona 'Seni seviyorum.' dedim. O da bana 'Seni sonsuzca seviyorum.' dedi. Sonra ben ona 'Seni yarın görmek için sabırsızlanıyorum.' dedim.

        7

        "HİÇ ROL YAPMADI"

        Rizzo, eşi için "Birlikte geçirdiğimiz her saniyeye değer verdi." ifadelerini kullanmıştı. Kelly Rizzo, Bob Saget'in topluma karşı sergilediği sıcak tavrın "rol" olmadığını da sözlerine eklemişti. Rizzo, oyuncunun yanında kim olursa olsun hep aynı kişi olduğunu belirtmişti.

        8

        "HAYATIN NE KADAR ZOR OLABİLECEĞİNİ BİLİYORDU"

        Rizzo daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü:

        Hayattan zevk almak istiyordu ve çevresindeki insanları da mutlu etmek isterdi. Yani mesela bir restorana gittiğimizde bütün garsonlarla konuşurdu. Herkes onu tanırdı ve severdi.

        Kelly Rizzo, eşinin sürekli olarak çevresine "Herkese kibar davranın." mesajını verdiğini de sözlerine ekledi ve "Çünkü hayatında çok şey yaşamıştı ve hayatın ne kadar zor olabileceğini biliyordu. Bu yüzden de herkese karşı çok kibar ve sevecendi." demişti.

        9

        KAFASINI BİR YERE ÇARPMIŞ AMA ÖNEMSEMEMİŞ

        Bu arada Bob Saget'in ölümüyle ilgili yapılan otopsinin sonuçları da ailesi tarafından People'a yaptığı yazılı bir açıklamayla duyurmuştu.

        Bob Saget, Kafa Travması nedeniyle hayatını kaybettiği belirtilmişti. Saget'in ailesinin açıklamasında, ünlü yıldızın başının arka kısmını kazayla bir yere ya da bir şeye çarptığı, o gece bunu umursamadan uyuduğu ifade edilmişti. Saget'in önemsemediği bu çarpmanın beyin kanamasına neden olduğu yapılan otopside ortaya çıkmıştı.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ