Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Kenan Doğulu'dan düet sürprizi - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Kenan Doğulu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde bir kez daha dinleyicileriyle buluştu. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Doğulu, müzikseverlere keyifli bir sonbahar akşamı yaşattı.

        Kenan Doğulu, sahne şovları ve şarkılarıyla geceyi aydınlattı. Şarkıcı, hit parçalarını kalabalık ile seslendirdi. Geceye geçtiğimiz yazın sevilen şarkısı “Bumaya” ile başlayan Doğulu, “Boş Sayfa” “Aşk İle Yap” ve “Hezarfen” gibi parçalarını müzikseverler için söyledi.

        REKLAM

        DÜET SÜRPRİZİ

        Kenan Doğulu, sevenleri için Harbiye akşamına yakışacak bir sürpriz de hazırladı. Konuk şarkıcı olarak Ege Çubukçu’yu sahnesinde ağırlayan Doğulu, düet yaptıkları yeni parçaları “What’s Love”ı ilk kez birlikte canlı olarak seslendirdi.

        ONUR CAN ÖZCAN VE ONUR ŞENER'İ ANDI

        Kenan Doğulu’nun konserin ilerleyen dakikalarında “Yaramızda Kalsın” şarkısını seslendirerek, sahnede genç yaşta yaşamını yitiren besteci Onur Can Özcan ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ankaralı müzisyen Onur Şener’i andı.

        Performansının yanı sıra sahne kıyafetleriyle de adından sıklıkla söz ettiren Kenan Doğulu, ilk olarak ayna yansımalı beyaz kostümüyle sahneye çıktı.

        Konserinin ikinci yarısında ise özel tasarım bir ceket ve takılarla takılarla göz kamaştırdı. Konseri dinlemeye gelenler arasında Burcu Özberk, Nur Fettahoğlu, Enis Arıkan, Pelin Karahan ve Bedri Güntay çifti de vardı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ