Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Kenan Doğulu ile Mustafa Sandal'ın 'uzay' savaşı - Magazin haberleri
        1

        Kızıl Gezegen’in gizemlerini çözmek ve yaşam belirtisi aramak üzere NASA tarafından Mars’a gönderilen uzay aracı Perseverance, 6 gün önce Mars atmosferine giriş yapmıştı.

        2

        Kızıl Gezegen'den gelen yakın çekim fotoğraf karelerinin yayımlanmasının ardından NASA yetkilileri, söz konusu görselleri "Bu, daha önce görmediğimiz bir şey" sözleriyle tanımlamıştı.

        NASA, 1970'lerde gezegene ulaşan Viking aracından sonra ilk kez, Perseverance ile direkt olarak yaşam belirtisi araştıracak.

        3

        ABD'nin "InSight" ve "Curiosity (Meraklı)" isimli iki uzay aracı Kızıl Gezegen'in yörüngesinde çalışmalarına halen devam ederken, şarkıcı Kenan Doğulu, konuyla ilgili esprili paylaşımlarda bulundu.

        4

        KENAN'DAN 'MARS' PAYLAŞIMLARI

        46 yaşındaki Kenan Doğulu, gönderilerine, "Buralar da fena değil. 2021’in ilk konserini Mars'ta mı yapsak?" notunu düştü.

        Şarkıcının paylaşımları 14 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

        5

        "AY'A BENZER'E HAKSIZLIK ETMEM"

        Kenan Doğulu'nun bu sözlerine 1998 yılında yayınladığı "Ay'a Benzer" adlı şarkısıyla bir dönem sıkça adından söz ettiren Mustafa Sandal'dan yanıt gecikmedi.

        Sandal, "Hop Kenan Doğulu! Sakin ol hele. Ben şu Ay'da bir dansımı halledeyim, sen Mars'ın ile ilgilenirsin. 25 yıldır bu ülkenin DNA'sına kazınmış Aya Benzer'e haksızlık ettirmem" sözleriyle takipçilerini güldürdü.

        6

        Kenan Doğulu ise Sandal'a "Merak etme Mars'a giderken seni Ay'a bırakırız" dedi.

        7

        Mustafa Sandal

        8

        Kenan Doğulu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ