Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kenan İmirzalıoğlu soruları yanıtsız bıraktı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Kenan İmirzalıoğlu (46), önceki gün Bebek'te seyir halindeyken görüntülendi. Oyuncu, trafiğin durmasıyla birlikte gazetecilerin sorularıyla karşı karşıya kaldı. Sessizliğini koruyan İmirzalıoğlu, muhabirlere el sallamakla yetindi.

        2

        "ANNESİYLE KARAR VERİR"

        İlk kez baba olmanın sevincini yaşayan ünlü oyuncu, "Kızınız Lalin için bir sosyal medya hesabı açma planınız var mı?" sorusuna yanıt vermişti.

        Kenan İmirzalıoğlu, "Annesi ile beraber verecekleri bir karar ancak daha yaşı ufak. Kendisi kullanana kadar açma taraftarı değilim. Benim hesabımı soracak olursanız da ben sosyal medyayı pek sevmiyorum. Bu sebeple kullanmıyorum" demişti.

        3

        "MUHTEŞEM BİR ANNE OLDU"

        İmirzalıoğlu, kızıyla ilgili, "Genel olarak annesine benziyor ama içerden bir Kenan bakıyor" ifadelerini kullanmıştı.

        Eşinin çok iyi bir anne olduğunu da sözlerine ekleyen Kenan İmirzalıoğlu, "Çok şükür sağlığı ve keyfi yerinde. Sinem, nazar değmesin muhteşem bir anne oldu. Böyle de devam eder diye düşünüyorum" demişti.

        4

        "KISKANMIYOR DEĞİLİM"

        Daha önce de samimi bir itirafta bulunan oyuncu, "Çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa, korksa 'anne, anne' diyor. Bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim açıkçası. Olursa o da 'anne' diyecek, 'baba' diyeceğini sanmıyorum" şeklinde konuşmuştu.

        5

        İŞTE LALİN BEBEK

        Daha önce kızının kendisine benzediğini söyleyen Kobal, sürpriz yaparak Lalin'in yüzünü göstermişti. Bebeğini sırtında taşırken çekilen selfie'sini Instagram hesabından yayınlayan ünlü oyuncunun fotoğrafı 300 binden fazla beğeni almıştı.

        6

        Ardından anneanne Nuray Kobal da kızı Sinem Kobal'ın çocukluk fotoğrafı ile torunu Lalin'in fotoğrafını Instagram'da paylaşmıştı. Lalin'in annesine olan benzerliği dikkat çekmişti.

        7

        LALİN NE DEMEK?

        İmirzalıoğlu ve Kobal'ın kızlarına Lalin ismini vermesinin ardından, Lalin'in anlamı merak konusu olmuştu. Lalin'in 5 farklı anlamı var:

        1. (Eski dilde) parlak kırmızı.
        2. Kırmızı renkte olan, kırmızı renkli olan. Yakut kırmızısı.
        3. Al dudaklı, kırmızı ve güzel dudaklı.
        4. Lal'den yapılmış.
        5. Çiçek.

        8

        İmirzalıoğlu, kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile 2016 yılında Ayvalık'ta nikah masasına oturmuştu.

        9