Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kendall Jenner'ın sevgilisi Gigi Hadid'in kardeşi Anwar Hadid - Magazin haberleri
        1

        ABD’li süper model Kendall Jenner, moda dünyasının Oscar’ları olarak bilinen 2018 CFDA Moda Ödülleri töreninin ardından organizasyonun New York’taki bir gece kulubünde düzenlenen partisine katıldı. İddiaya göre; Hollywood ve gösteri dünyasının akın ettiği partide 22 yaşındaki Jenner, yakın arkadaşları Bella Hadid ve Gidi Hadid’in 18 yaşındaki erkek kardeşi Anwar Hadid ile öpüşürken görüldü.

        2

        Jenner’ın partideyken Anwar Hadid’in elini gösteren bir fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı.

        3

        Modellik yapan Hadid ile Jenner’ın uzun zamandır arkadaş oldukları biliniyor.

        4

        Jenner, 2016 yılında ,o dönem 16 yaşında olan Hadid ile bir fotoğrafını paylaşmış ve gönderisine “Aşıklar” notunu düşmüştü.

        5

        KENDALL JENNER KİMDİR?

        Kendall Jenner, 3 Kasım 1995 yılında Los Angeles’ta dünyaya gelmiştir. Manken ve televizyon kişiliğidir. Bruce Jenner ve Kris Jenner'ın kızıdır. Kylie Jenner adında öz kız kardeşi anne tarafından Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe kardashian ve Rob Kardashian adında 4 üvey kardeşi, baba tarafından ise 4 üvey kardeşi daha vardır.

        6

        Her dönem magazin bültenlerinde çok konuşulan ve dünya genelinde geniş bir kitle tarafından takip edilen Kim Kardashian’ın üvey kardeşidir.

        7

        Kim Kardashian’ın annesinin ikinci evliliğinden olan kardeşlerinden Kendall Jenner üvey ablası ile birlikte “Keeping Up with the Kardashians” adındaki televizyon programı ile yaptığı modellik ve girişimcilik çalışmalarıyla ismini duyurmuştur.

        8

        Kendall ilk olarak kız kardeşi Kylie ile Paper Magazine dergisinin 'Güzel İnsanlar' başlığı altında kendini gösterdi. 14 yaşında Wilhelmina modellik ajansı ile anlaşma sağlayarak modellik kariyerine başlamış oldu.

        9

        OK! dergisi ile fotoğraf çekimleri yaptı. 2011 yılında kız kardeşi Kylie ile birlikte Seventeen dergisi tarafından 'Stil Elçileri' olarak seçildiler. 2012 yılında ise Teen Vogue dergisine kapak olmuştur. Gerçek ününü üvey kardeşleriyle birlikte yer aldığı Keeping Up with the Kardashians şovuyla yapmıştır.