Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kendall Jenner: Bulunduğum konuma gelmek için her şeyi yaptım - Magazin haberleri
        1

        Podyum dünyasınınn aranılan isimlerinden olan Kendall Jenner, modellik kariyerindeki yanlış anlaşılmaları düzeltmeye çalışıyor. 'Keeping Up With the Kardashians' şovunun finali için ailesi ile ekran karşısına geçen Jenner, eski şöhretinin tahmin edilenin aksine iş hayatının önünü kestiğini belirtti.

        2

        "ÇOK SIKI ÇALIŞTIM"

        Jenner, insanların ailesi hakkında varsaydığı bazı şeylere karşı saldırganca düşüncelerle yaklaştığını da ifade etti. 25 yaşındaki Jenner, bu yüzden model olmak için daha çok çalıştığını söyledi.

        3

        "KOŞUŞTURDUM"

        Jenner, "Şu anda bir model olarak bulunduğum konuma gelmek için yapmam gereken her şeyi yaptım. Her model seçimine gittim, sadece New York'ta değil, tüm Avrupa'da bir iş bulmak için ve yolumu çizebilmek için koşuşturdum." dedi.

        4

        "BENİ İŞE ALMAK İSTEMEDİLER"

        Jenner, "Her zaman şöhretim olduğunu biliyordum ama bu işimi biraz daha zorlaştırıyordu çünkü insanlar muhtemelen bir reality televizyon şovunda olduğum için beni işe almak istemiyordu." ifadelerini kullandı.

        5

        Bazı modellik seçmelerinde soyadını söylemediğini, ailesinin veya programın çekim ekibinin defilelerine gelmesini izin vermediğini anlatan Jenner, "Şu an bulunduğum yere gelebilmek için gerçekten çok çalıştım. Sanırım bazı insanlar benim 'İstediğimi verin' dediğimi ve buna sahip olduğumu zannediyor. Kesinlikle bu böyle değildi." dedi.

        6

        "SADECE BASKETBOL YILDIZLARIYLA ÇIKMIYORUM"

        NBA oyuncusu Devin Booker ile ilişkisini de anlatan Jenner, "Sadece basketbol yıldızları ile mi çıkıyorsun?" sorusuna, "Hayır, eğer insanlar yeteri kadar araştırma yaptıysa, sadece basketbol yıldızları ile çıkmıyorum. Bir beğeni tarzım olduğu için utanmıyorum ve aynı zamanda gerçekten bir basketbol hayranıyım." yanıtını verdi.

        7

        "BAZI ŞEYLERİ GİZLİ YAŞAMAK İYİ GELİYOR"

        İlişkilerini gözlerden uzak yaşamak istediğini de belirten Jenner, "Bazı şeyleri gizli yaşamak bana daha iyi geliyor. Ablamları hiç gücendirmek istemem ama Kylie ve benim, ablalarımızın evliliklerini, ilişkilerini, ayrılıklarını ve tüm bu şeyleri izleme ve bunları oldukça açık bir şekilde gözlemleme fırsatımız olduğunu düşünüyorum." dedi.

        8

        "KENDALL'IN KENDİ KURALLARI VAR"

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde 'Keeping Up With The Kardashians'ın ortak yapımcılarından Farnaz Farjam, Kendall Jenner'ın aşk hayatıyla ilgili bir ayrıntıyı gözler önüne sermişti.

        Farjam, ünlü modelin aşk hayatıyla ilgili bir ayrıntıyı gözler önüne serdi. The Daily Dish'e konuşan Farnaz Farjam, "Kendall Jenner'ın her zaman kendi kuralları vardı." ifadelerini kullanmıştı.

        9

        "ÖZEL HAYATINI ŞOVUN DIŞINDA TUTTUK"

        Farjam "Kendall'ın bu kuralına göre; Sevgilisinin 'Keeping Up With The Kardashians'ta kamera karşısına geçebilmesi için en az bir yıldır birlikte olmaları gerektiğine inanıyordu. Bu yüzden de onun özel hayatını hep şovun dışında tuttuk." demişti.

        10

        İLK KEZ PAYLAŞMIŞTI

        Kendall Jenner, basketbolcu sevgilisi Devin Booker ile aşk pozunu ilk kez 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Jenner, fotoğrafına kalp emojisi koymuştu.

        11

        Kendall Jenner'ın adı daha önce de dört NBA yıldızıyla aşk dedikodularına karışmıştı. Jenner; 2016'da Jordan Clarkson, 2017-2018 yılları arasında Blake Griffin, 2018-2019'da ise Ben Simmons ile aşk yaşadığına dair haberlerle gündeme gelmişti. Ünlü model, 2019'da ise Kyle Kuzma ile görüntülenmişti.

        12

        YAKALANMIYOR!

        Kendall Jenner'ın adı bugüne kadar çeşitli ünlülerle de anılmıştı. Harry Styles hatta Orlando Bloom da bunlar arasında.

        Bir dönem Kendall Jenner'ın Leonardo DiCaprio ile bir barda sabaha kadar flört ettiği iddiaları basına yansımıştı. Bütün ayrıntılar tanıkların anlatımına dayalıydı ama yine onları görüntüleyen kimse olmamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ