Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kendall Jenner'ın aşk kuralı: Bir yıl dolmadan asla! - Magazin haberleri
        1

        Bir süredir basketbolcu Devin Booker ile aşk yaşayan model Kendall Jenner, aile üyelerinin aksine özel hayatını gizli tutmayı tercih ediyor. Jenner, her ne kadar Booker ile aşk pozlarını takipçileriyle paylaşsa da ilişkisini kelimenin tam anlamıyla meraklı gözlerden 'köşe bucak' saklıyor.

        2

        "KENDALL JENNER'IN KURALLARI VAR"

        Ancak konuyla ilgili bir ipucu 'Keeping Up With The Kardashians'ın ortak yapımcıların birinden geldi. Farnaz Farjam, ünlü modelin aşk hayatıyla ilgili bir ayrıntıyı gözler önüne serdi. The Daily Dish'e konuşan Farjam, "Kendall Jenner'ın her zaman kendi kuralları vardı" ifadelerini kullandı.

        3

        "ÖZEL HAYATINI ŞOVUN DIŞINDA TUTTUK"

        Farnaz Farjam "Kendall'ın bu kuralına göre; Sevgilisinin 'Keeping Up With The Kardashians'ta kamera karşısına geçebilmesi için en az bir yıldır birlikte olmaları gerektiğine inanıyordu. Bu yüzden de onun özel hayatını hep şovun dışında tuttuk" dedi.

        4

        İLK KEZ PAYLAŞMIŞTI

        Kendall Jenner, basketbolcu sevgilisi Devin Booker ile aşk pozunu ilk kez 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Jenner, fotoğrafına kalp emojisi koymuştu.

        5

        Jenner'ın adı daha önce de dört NBA yıldızıyla aşk dedikodularına karışmıştı. Jenner; 2016'da Jordan Clarkson, 2017-2018 yılları arasında Blake Griffin, 2018-2019'da ise Ben Simmons ile aşk yaşadığına dair haberlerle gündeme gelmişti. Ünlü model, 2019'da ise Kyle Kuzma ile görüntülenmişti.

        6

        YAKALANMIYOR!

        Kendall Jenner'ın adı bugüne kadar çeşitli ünlülerle anıldı. Harry Styles hatta Orlando Bloom da bunlar arasında.

        Bir dönem Kendall Jenner'ın Leonardo DiCaprio ile bir barda sabaha kadar flört ettiği iddiaları basına yansımıştı. Bütün ayrıntılar tanıkların anlatımına dayalıydı ama yine onları görüntüleyen kimse olmamıştı.

        7

        "GÖZLER ÖNÜNE SERMEM"

        "Verdiğim röportajlarda romantik ilişkilerim hakkında açıklama yapmakla ilgilenmiyorum. Herhangi biriyle evli ya da nişanlı değilim" diyen Jenner, hayatında biri olsa da bunu kamuoyunun gözleri önüne sermemeyi tercih ettiğini belirtmişti.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ