Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika spor haberleri: Kerem Aktürkoğlu parlıyor: 3. Lig'den zirveye! - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig’de önceki gün Kasımpaşa’yı mağlup eden Galatasaray’da sezon başı transfer edilen Kerem Aktürkoğlu’nun performansı göz doldurdu.

        2

        Teknik direktör Fatih Terim’den son dönemde fazla süre alan 23 yaşındaki oyuncu, ilk kez 11’de çıktığı Kasımpaşa maçında da 1 gol kaydetti ve Cimbom’u zirvede tuttu.

        3

        Ara dönemde gelen Onyekuru’yu sol kanada monte eden İmparator, sağda da Kerem’i değişmez futbolcusu yapmak istiyor.

        4

        İLK 11’DEKİ YERİNİ KAPTI

        Kasımpaşa maçı öncesi zemini gören teknik direktör Fatih Terim, sağ kanatta düşündüğü Ryan Babel’in yerine Kerem Aktürkoğlu’nu sahaya sürdü.

        5

        Attığı golün dışında genç öğrencisinin oyunundan da memnun kalan deneyimli teknik adamın, Alanya maçının ilk 11’ine de Kerem’e şans vereceği öğrenildi.

        6

        Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig 1. Grup’ta 24 Erzincan forması giyen Kerem, çıktığı 34 maçta 20 gol atarak takımının bir üst lige çıkmasında önemli rol oynadı.

        7

        Galatasaray’ın scout ekipleri tarafından farkedilen genç yetenek, bonservis ücreti ödenmeden kadroya katıldı.

        8

        4 yıllık kontrat imzalayan ve bu sezon için 850 bin TL maaş alan Kerem Aktürkoğlu, çok kısa bir sürede 3. Lig’den Süper Lig’in zirvesine tırmandı.

        9

        Galatasaray formasıyla sahaya ilk kez ilk 11'de çıkan Kerem, Kasımpaşa karşısında sarı-kırmızılıların en etkili futbolcusu oldu.

        10

        Yoğun kar yağışı ve ağır zeminde oynanan mücadelede iki takım futbolcuları da zorlanırken Kerem, Galatasaray'ın en fazla şut pası veren oyuncusu oldu.

        11

        OptaCan'ın aktardığına göre Kerem'in istatistikleri şöyle:

        Gol: 1

        Topla buluşma: 52

        Şut pası: 3

        RCS topla buluşma: 5

        12

        Şut: 3/3

        Kazandığı ikili mücadele: 6

        Çalım: 3

        13

        FATİH TERİM'DEN ÖVGÜLERİ KAPIYOR!

        Genç futbolcu gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olurken Fatih Terim'den de övgüleri kapıyor.

        14

        Tecrübeli çalıştırıcı Gaziantep FK maçının ikinci yarısında oyuna giren ve mücadelede bir asist yapan Kerem'in Onyekuru'yla birlikte maçın seyrini değiştirdiğini belirtmiş, Kasımpaşa maçının ardından ise şunları söylemişti:

        15

        "Kerem'e çoğu zaman şans verdim ama bugün ilk kez ilk 11'de oynadı. Kerem, kendisinden daha çok şey beklediğimiz ama şu ana kadar beklediğimizden daha fazla randıman veren bir gencimiz, yetenekli bir çocuğumuz. Erzincanspor'dan aldık. Çok da memnunuz"

        16

        "Erzincan'ın katkılarına da teşekkür ederiz. Daha da iyi olacak. Teknik ve fizik olarak bazı şeyleri daha çok öğrenmesi lazım. O katkıları da kendisine yapacağız. Ondan sonra daha da önemli bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Onun adına sevinçliyim."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ