Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, Öncüpınar Gümrük Müdürlüğü sahasındaki yenilenme ve kapasite artırımı çalışmalarını yerinde inceledi.

        Yapılan çalışmaları inceleyen Vali Tekinarslan, gümrük sahasında yapılan çalışmalar hakkında Gümrük Müdürü Şevki Keskin’den bilgi aldı. Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, 16 Temmuz 2018 tarihinden itibaren Öncüpınar Gümrük Müdürlüğü tır sahasının yenilenmesi ve idari binaların bakım onarımını kapsayan tadilat işlemleri başlanıldığını ifade ederek, “ İnşaat kapsamında; mevcut tır sahası 60 bin metrekare beton zeminin yenilenmesi, 1350 metre ve 3 metre yüksekliğinde Beton istinat duvarı inşaası, 5 adet içerisinde 80 tonluk kantarında bulunduğu modern ve bütün gümrük işlemlerinin hızlı bir şekilde aynı ofisten ve araçtan inmeden yapılacağı tır giriş çıkışyapımı peronlarının yapımı, yeni modern giriş ve çıkış kapıları, yeni araç arama hangarı ve mevcut idari bina, mescid ve ambarların bakım onarımı yapılmaktadır” dedi

        Vali Tekinarslan, gümrük sahasının bitişiğindeki 35 bin metrekarelik alanın sınır ticaret merkezi olarak kullanılabilmesi için sahada dolgu çalışmaları yapılması talimatını verdi.

        Vali Tekinarslan, Kurban Bayramı için ülkelerine giden Suriyeliler ile ayak üstü sohbet ettikten sonra personelden Suriyelilerin geçişleri hakkında bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler