Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Esra Yılmaz, kış mevsimi olması nedeniyle kan bağışında azalma olduğunu, tüm vatandaşları kan vermeye çağırdıklarını söyledi.

        Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada çalışan personel tarafından kan bağışında bulunuldu. Kan bağışında bulunanlara teşekkür eden Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Esra Yılmaz, 'Kan ver hayat kurtar' kampanyasına destek istediklerini belirterek, “Kış mevsimi olması nedeniyle kan bağışında azalma yaşanıyor. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı, sivil toplum örgütü temsilcilerini kan vermeye çağırıyorum. Sağlıklı kişilerin kan bağışında bulunmasının hiçbir zararının bulunmuyor. Kan bağışından önce kant testlerini yapıyoruz. Her hangi bir kan vermesinde sakıncası olmayanlardan kan alıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler