Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'in Şehitkamil ilçe Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek’i ziyaret etti.

        Şehitkamil Belediyesi ile Kilis’in Elbeyli Belediyesi kardeş belediye oldu. Şehitkamil ile Elbeyli belediyesinin kardeş olması nedeniyle Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek’i ziyaret etti. Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu ile Elbeyli Belediye Başkanı Şimşek, Elbeyli Belediyesi ile Şehitkamil Belediyesinin yapacakları ortak projeler hakkında görüş alış verişinde bulundular.

        Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Elbeyli belediyesine destek vereceklerini ifade ederek, “Elimizden geldiği kadar Belediye başkanımız Süleyman Şimşek’e destek vereceğiz. Ortak projelere imza atacağız” dedi.

        Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Şehitkamil’in kardeş belediye olmalarından memnun olduklarını ifade ederek, “Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ilçemizde ağırlamaktan mutluyuz. Bize her konuda destek olacaklar. Şehitkamil Belediyesinin deneyimlerinden yararlanacağız. Rıdvan Fadıloğlu’na verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler