Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis'te parkların güvenliğinin sağlanması ve parklardaki malzemeleri tahrip edenlerin belirlenmesi için kamera sistemi kurulacak.

        Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erkmen, parklardaki banklar, oyun gurupları başta olmak üzere bazı art niyetli kişiler tarafından zarar verildiğini, parklara kamera yerleştireceklerini söyledi. Kilis’teki parklarda bakım ve onarımın devam ettiğini söyleyen Erkmen," Parklara kış bitkilerini ekiyoruz, yeni fidanlar dikiyoruz. Zarar gören veya eskiyen oyun gurupları ile bankların tamirini yapıyoruz. Yeni banklar koyuyoruz. Biz şehrimizdeki parkların bakımını yaparken bazı kendini bilmezler parklarımıza zarar veriyor. En kısa zamanda parklara kamera koyup bu kişilerin yakalanması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler