Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, (DHA)KİLİS'te, boşandığı eşinin çocuklarını kendisine göstermediğini ileri süren A.K., iş merkezinin çatısına çıkarak intihara kalkıştı. A.K. polis ekiplerinin çabasıyla ikna edilerek indirildi.

        Öğle saatlerinde Kilis Adliyesi'nin karşısındaki 6 katlı iş merkezinin çatısına çıkan ve atlayacağını söyleyen kişiyi görenler durumu polise bildirdi. İhbarla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemleri alınırken çatıya çıkan polis ekipleri boşandığı eşinin çocuklarını kendisine göstermediğini bu nedenle intihar edeceğini söyleyen A.K.'yi ikna edip, indirdi. A.K., sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.DHA-Güvenlik Türkiye-Kilis Reşit ÇELEBİOĞLU

        2021-02-26 13:48:34

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler