Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, (DHA)KİLİS'te, traktör ile çarpışan motosikletin sürücüsü İbrahim Aslan hayatını kaybetti, arkasındaki eşi ile kızı yaralandı.

        Kaza, öğleden sonra Şıh Mansur Mahallesinde meydana geldi. İbrahim Aslan yönetimindeki 79 AAL 268 plakalı motosiklet, kavşakta Ramazan Çakmak'ın kullandığı 63 DV 716 plakalı traktör ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yola savrulan motosikletin sürücüsü İbrahim ile yanında bulunan eşi Sevil ile kızı Zeynep Aslan yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından   Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İbrahim Aslan, Acil Servis'te yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı annekızın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Kilis Reşit ÇELEBİOĞLU

        2021-06-23 19:14:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler