Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis ‘in Polateli ilçesinde jandarma ekipleri geçici mevsimlik işçilerin bulunduğu çadırları ziyaret ederek, KADES uygulaması hakkında bilgi verdiler.

        Polateli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, mevsimlik işçilerin çocuklarına oyuncak, balon, boyama kitabı ve çeşitli hediyeler verdi. Jandarma personeli mevsimlik işçilere korona virüs tedbirlerine dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunurken, aile içi şiddet konularında bilgilendirme yapılırken İçişleri Bakanlığının KADES uygulaması kadınlara anlatılarak telefona indirilmesinin önemi hatırlatıldı

        Ayrıca, Jandarma personeli, korona virüs ile mücadele ile ilgili olarak maske, mesafe, hijyen ve aşı takviminin önemi kapsamında bilgilendirme yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler