Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kim Kardashian'dan Kanye West'e romantik doğum günü paylaşımı - Magazin haberleri
        1

        Son dönemlerde ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'ın, eşi Kanye West ile aralarında bir takım anlaşmazlıklar yaşadığı ve bu yüzden ayrılacakları konuşuldu.

        2

        Koronavirüs salgını nedeniyle evinde karantinada olan magazin yıldızı, bu süreçte sosyal medya platformlarına ağırlık veriyor. Kim Kardashian, geçtiğimiz gün 43 yaşına basan eşi Kanye West için bir paylaşımda bulundu.

        3

        Haklarında çıkan 'Ayrılacaklar' söylentilerine aynı zamanda cevap veren Kardashian, West ile romantik pozlarını yayınlayarak, "Kralım doğum günün kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

        4

        "HAYAT SENSİZ AYNI OLMAZ"

        Kardashian eşine duyduğu aşkı bir başka paylaşımında ise şu sözlerle dile getirdi:

        Her zaman sen olduğun ve dünyanın kim olduğunu değiştirmesine asla izin vermediğin için teşekkür ederim. Hayat sensiz aynı olmaz.

        5

        Öte yandan son dönemlerde Kim Kardashian ve Kanye West'in evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilmişti. Bir süredir boşanacakları öne sürülen çiftin, evde birbirlerinin yüzüne bile bakmadığı ortaya atılmıştı.

        6

        Geçtiğimiz günlerde US Weekly'ye konuşan çifte yakın bir kaynak bunun nedenini ise şöyle anlatmıştı:

        Kim, durmadan çalışıyor ve kendi işlerini yapıyor. Kim, genellikle sabah erken kalkıyor ve egzersiz yapıyor. Ardından da çocukları ve işleriyle ilgileniyor.