Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kim Kardashian sosyal medyayı salladı - Magazin haberleri
        1

        ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian, eşi Kanye West ve üç çocuğuyla yaşadığı evin giysi odasında çektiği pozu sosyal medya hesabında paylaştı. Kardashian'ın bikiniyle çektiği pozuna takipçilerinden yaklaşık 4 milyon beğeni geldi. Birçok takipçisi 38 yaşındaki reality şov yıldızına, "Ben de böyle bir giysi odası istiyorum" şeklinde yorum yazdı.

        2

        İTİRAFI DİKKAT ÇEKTİ

        Kim Kardashian, geçtiğimiz gün katıldığı programda yaptığı itirafla şaşırtmıştı. Kim Kardashian, "Bazen güzellik ekibimin tamamı aynı gün benimle olamıyor. O gün makyajımı silmeden uyuyorum. Ertesi gün yüzüme sadece yeniden fondöten sürmem yetiyor" demişti. Dermatologlar, birçok gencin örnek aldığı Kardashian'a cilt sağlığı hakkında yanlış yönlendirme yaptığı için tepki göstermişti.

        3

        İÇ ÇAMAŞIRI YERDE!

        38 yaşındaki güzel, "Bu, en son Miami gezimden. Lütfen beni geri götür, burada yağmur yağıyor" notuyla bir fotoğraf yayınlamış, bu paylaşımındaki ayrıntı takipçilerinin dikkatinden kaçmamıştı. ABD'li magazin yıldızının yerlere saçılmış olan iç çamaşırları ve çorapları şaşkınlık yaratmıştı.