Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kim Kardashian tacizci için üç yıl uzaklaştırma kararı aldırdı - Magazin haberleri
        1

        Rapçi eşi Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian, kendisini aylardır takip ettiği öğrenilen tacizci için harekete geçti. Kardashian, Charles Peter Zelenoff adlı kişiye üç yıllık uzaklaştırma kararı çıkarttı.

        Söz konusu kişinin, 40 yaşındaki yıldızın Los Angeles'ın Hidden Hills bölgesindeki evine girmeye teşebbüs ettiği öğrenildi.

        2

        TMZ’nin haberine göre, Kardashian, 23 Haziran'daki bir duruşmaya sesli arama yoluyla katıldı ve ünlü yıldızın avukatları beş yıllık bir yasaklama emri aldırmak için uğraştı. Ancak tacizci için üç yıllık uzaklaştırma kararı çıkarıldı. Mahkeme, tacizcinin Kardashian'ı doğrudan tehdit etmediği görüşüne vardı. Bu karar, Kardashian'ın geçen ay açtığı geçici yasaklama emri davasının bir uzantısı niteliğinde.

        3

        2016 yılında Paris’te kaldığı otelde silahlı soyguncuların hedefi olan Kardashian, dava ettiği Charles Peter Zelenoff’un kendisiyle fiziksel ilişki kurma arzusunu dile getirdiği sosyal medya paylaşımları olduğunu mahkemeye iletti.

        4

        SAHTE EVLİLİK CÜZDANI GÖNDERDİ

        Geçtiğimiz günlerde Kim Kardashian'a bir erkek tarafından elmas yüzük ve doğum kontrol hapı gönderildiği öğrenilmişti. Kardashian'ın avukatları, bu kişinin geçmişte evine zorla giren kişi olmasından şüphelenmişti.

        Gelen takıntılı kişinin, Kardashian'ı akşam yemeğine götürmek istediğini söylediği öğrenilmişti. Bu kişi, Kim Kardashian'ı sahte evlilik cüzdanını internet üzerinden göndererek de rahatsız etmişti.

        5

        SÜRPRİZ AŞK

        Öte yandan 2014 yılında Kim Kardashian ile dünyaevine giren ve şimdilerde ise boşanma aşamasında olan Kanye West'in, Bradley Cooper ile ayrılığından sonra adı kimseyle anılmayan Rus model Irina Shayk ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı.

        6

        "ORTAK NOKTAMIZ YOK"

        Yaşananlardan sonra Kim Kardashian, 14 yıl sonra final yapan reality şovunda ayrılıkla ilgili konuşmuştu. Kardashian, "Kanye ile ortak bir noktamız olmadığını anladığım için ayrılmak istedim. Terapiste gidince bu evlilikte mutsuz olduğumu fark ettim" demişti.

        Ünlü yıldız ayrıca, hayalindeki erkek hakkında "Peşinden sürükleneceğim birini değil her şeyi birlikte çözebileceğimiz birini istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        İLK SÖYLENTİ INSTAGRAM'DA ÇIKTI

        West ile Shayk'ın 'aşk' söylentisi, 'DeuxMoi' adlı Instagram hesabından yapılan paylaşımlarla ortaya çıkmıştı. İsimsiz bir kullanıcının, "Kanye West, şimdi gizlice Irina Shayk, namı diğer Bradley Cooper'ın bebeğinin annesiyle çıkıyor" mesajı dedikoduları alevlendirmişti.

        8

        11 YILDIR TANIŞIYORLAR

        Irina Shayk, 2010 yılında West’in "Power" müzik videosunda yer almış ve bu video ünlü modelin şöhret basamaklarını hızlı çıkmasında etkili olmuştu. West ile Shayk, 2012 Paris Moda Haftası'nda da birlikte eğlenirken görülmüştü.

        9

        "SENİ ÖMÜR BOYU SEVECEĞİM"

        Kardashian, West'in doğum gününü Instagram hesabından kutlamıştı. Kanye West ve üç çocuğu ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan reality show yıldızı, gönderisine, "Doğum günün kutlu olsun. Seni ömür boyu seveceğim!" sözlerini not düşmüştü. Kardashian, bu paylaşımı ile boşanıyor olmalarına rağmen 'West'e olan sevgisinin kaybolmadığını gözler önüne serdi' yorumlarının yapılmasına neden olmuştu.

        10

        ÜÇ KEZ EVLENDİ

        ABD'li yıldız, 2000 yılında müzisyen Damon Thomas ile yaptığı evliliği 4 yıl sürmüştü.

        Kardashian, 2011'de ise basketbolcu Kris Humphries ile nikah masasına oturdu ancak 2 yıl sonra ayrılık kararı almıştı.

        Kim Kardashian ve Kanye West, 2014 yılında İtalya'nın Floransa kentinde dünyaevine girmişti.

        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ