Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kim Kardashian veda etti - Magazin haberleri
        1

        Reality Show yıldızı Kim Kardashian, kendisini ve tüm ailesini meşhur eden programla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaparak, Keeping Up with the Kardashians programının 20. sezonla birlikte sona ereceğini duyurdu.

        2

        Kendileri için zor bir karar aldıklarını belirten Kardashian, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

        "14 yılın, 20 sezonun, yüzlerce bölüm ve sayısız yan şovun ardından, bizi bunca yıldır iyi günde kötü günde, mutlulukta, kederde, birçok ilişki ve çocuklu dönemlerde izlemiş olan sizlere büyük minnettarlık duyuyoruz. Bu yolda tanıştığımız sayısız kişiyi ve harika anıları sonsuza dek saklayacağız."

        3

        İlk olarak 14 Ekim 2007'de E! kanalında yayınlanan reality show programı, genellikle düzensiz olan ev halkına ait yaşamlarını kayıt altına aldıran Kim Kardashian ile onun renkli ve karışık ailesini konu alıyordu.

        4

        Kris Jenner, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Khloe Kardashian ve Kourtney Kardashian’ın günlük hayatını konu eden program için, Hollywood'un ünlü ailesi 2017'de kanalla 150 milyon dolarlık anlaşma yapmıştı.

        5

        Anne Kris Jenner’ın pazarlık yetenekleri sayesinde anlaşma, televizyon tarihindeki en yüksek kazançlı reality show programı sözleşmesi olarak tarihe geçmişti.

        6

        Kardashian son dönemde eşi Kanye West ile yollarının ayrılacağına dair haberlerle gündeme gelmişti.

        Ancak çift aralarındaki buzları eritmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ