Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale’de “Huzur Arife Uygulaması” kapsamında yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi 3 farklı noktada denetim yapıldı. Uygulamaya takılan ehliyetsiz sürücü polisi ikna etmeye çalıştı.

        Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda vatandaşların Ramazan Bayramı öncesinde güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri ve bayramlarını huzur içerisinde geçirebilmeleri amacıyla Kırıkkale Kent Merkezinde eş zamanlı olarak "Huzur Arife Uygulaması" gerçekleştirildi. 3 farklı noktada yapılan uygulamaya 45 personel katılırken, 45 araç kontrol edildi, 65 kişinin GBT’si sorgulandı, 6 araca çeşitli sebeplerden dolayı 4 bin 468 lira idari para cezası kesildi. Millet Bulvarı'nda uygulama noktasında çevrilen otomobilin sürücüsü, ehliyeti ile aracının sigorta ve muayenesi olmadığı için polisi ikna etmeye çalıştı. Sürücünün ikna etme çabaları yetersiz kalırken araç çekici ile otoparka kaldırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler