Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE'nin Yahşihan ilçesinde, iki aile arasında su anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada, 5 kişi yaralandı. Kavgayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

        Olay, öğle saatlerinde, Keçili köyünde meydana geldi. Tarlalarına su çıkarmak isteyen iki ailenin fertleri arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken, her iki taraftan da silahlar ve av tüfekleriyle ateş açıldı. Kavgada Hamza ve Mehmet Arınık, İhsan ile Yusuf Doluca ve Kerem Karaca yaralandı. Kavga ihbarı üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerince ambulanslarla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri, tekrar olay çıkmaması için köyde önlem alırken, kavgayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler