Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale Belediyesi tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan eDevlet uygulamasında yerini aldı.

        Uygulama ile eDevlet giriş yapan vatandaşlar Kırıkkale Belediyesi hakkında bilgilere ve duyurulara ulaşıp, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabilecek.

        Kırıkkale Belediyesinin de artık eDevlet’te olduğunu açıklayan Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, eDevlet’e kayıtlı olan Kırıkkaleli vatandaşların elektronik işlemlerini kısa sürede ve rahatlıkla yapabileceklerini söyledi.

        Mevcut ebelediyecilik hizmetini eDevlet sistemiyle entegre haline getirdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Bakır, “Vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetleri elektronik ortamda daha hızlı ve kolay ulaşabilir hale getirdik. Bundan böyle vatandaşlarımız işlemlerini eDevlet şifreleriyle gönül rahatlığıyla ve güvenle yapabilecek. Böylelikle hem zamandan tasarruf edecekler hem de kamusal verimliliğin artmasında rol oynamış olacak” dedi.

        Bakır, “eDevlet sisteminde ‘Arsa Rayiç Değeri Sorgulama’, ‘Beyan Bilgileri Sorgulama’, ‘Sicil Bilgileri Sorgulama’, ‘Tahakkuk Bilgileri Sorgulama’, ‘Tahsilat Bilgileri Sorgulama’ hizmetlerini sunmaktayız. Önümüzdeki süreçte de diğer ‘ebelediye’ üzerinden vermiş olduğumuz hizmetleri de eDevlet üzerinden hizmet vermeye başlayacağız” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler