Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğa Koruma ve Milli Parklar Kırıkkale Şube Müdürlüğünce, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına neden olan kenelerle mücadele için köylülere 100 tane ücretsiz beç tavuğu dağıtıldı.

        Doğa Koruma ve Milli Parklar Kırıkkale Şube Müdürlüğü tarafından Tilkili ve Koçubaba köyünde 100 adet beç tavuğu vatandaşlara teslim edildi.

        Doğa Koruma ve Milli Parklar Gene Müdürlüğü, Türkiye genelinde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarının yoğun olarak görüldüğü bölgelerde keneyle biyolojik mücadele için başlatılan çalışma başlattı. Bu kapsamda Kırıkkale’de son 3 yılda Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı vakalarının yoğun olarak görüldüğü köylerde vatandaşlara, birer çift olarak ve evlerinin önünde beslemek şartı ile 350 adet beç tavuğu dağıtımı yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler