Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasan AKYILDIZ/KIRIKKALE, (DHA)KIRIKKALE'de trafik polisi Deniz Mutlu, daha önce söz verdiği öğrencilerle Milli Eğitim Bakanlığı'nın Eğitim Bilişim Ağı (EBA) programı üzerinden bir araya geldi.

        Kırıkkale'de Sulakyurt İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli polis memuru Deniz Mutlu, koronavirüs salgınından önce ilçede eğitim gören öğrencileri kentteki çok amaçlı trafik parkına götüreceğini dair söz verdi. Öğrencilere verdiği sözü unutmayan polis memuru Mutlu, salgın nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan öğrencilere EBA üzerinden ulaşarak, trafik kuralları konusunda bilgiler verdi.

        Mutlu, trafik haftasının ana teması olan 'Evdeyim Trafik Kuralları Aklımda' ve 'Trafikte Her Yıl Daha İyiye' sloganının öneminden bahsetti. Mutlu, öğrencileri ilk fırsatta trafik parkına götüreceğini söyledi.DHA-Genel Türkiye-Kırıkkale / Sulakyurt Hasan AKYILDIZ

        2020-05-08 14:48:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler