Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale Valiliği, Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'nın (ALES) yapılacağı Pazar günü, Merkez ve Yahşihan İlçe Nüfus Müdürlüklerinin belirli saatlerde açık olacağını bildirdi.

        Kırıkkale Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “16 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak olan 2020 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (2020ALES/1) katılacak adaylardan nüfus cüzdanını veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için ‘Sınava Giriş Belgesi’ ile bir fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak ‘Geçici Kimlik Belgesi’ verilmesi için ilimiz Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Yahşihan İlçe Nüfus Müdürlüğü 16 Ağustos 2020 Pazar günü 07:0010:00 saatleri arasında açık tutulacaktır” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler