Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırmızı Oda nerede çekiliyor? Kırmızı Oda nerede çekildi, klinik nerede? İşte çekildiği semtler ve mekanlar

        TV 8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda her Cuma akşamı saat 20:00'da severleriyle buluşuyor. Dizi OGM Pictures imzalı olup, yönetmeliğini Cem Karcı'nın yaptığı, Banu Kiremitçi Bozkurt'un senaryosunu kaleme aldığı dram ve psikolojik türündedir. Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı eserinden uyarlanmıştır. Peki Kırmızı Oda nerede çekiliyor? Kırmızı Oda terapi sahneleri nerede çekiliyor? İşte detaylar...

        KIRMIZI ODA NEREDE ÇEKİLİYOR, KLİNİK NEREDE?

        Kırmızı Oda çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor. Mekanlar genelde Beykoz ve Üsküdar ilçelerinde yayılmış durumda. Birkaç sahne ise Ortaköy'de çekildi. Kırmızı Oda, Çamlıca Tepesi ve Şile sahillerinde de çekim gerçekleştiriyor.

        Peki dizide Binnur Kaya'nın yani 'Doktor Hanım'ın kliniği nerede? Kırmızı Oda dizisinin merkezindeki mekan ise pek çok dizi platosunun yer aldığı Beykoz Kundura Fabrikası.

        KIRMIZI ODA KONUSU

        Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ