Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kaman ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

        Kaman Kaymakamlığı toplantı salonu'nda muhtarlarla buluşan Vali Akın, hem idareci hem de vatandaşları dinlemeye gayret ettiğini söyledi.

        Mahalle ve köy muhtarlarının sorunlarını yerinde dinlemek için bir araya geldiklerini belirten Vali İbrahim Akın, "Sizler tüm sorunlarınızı gerek bizlere gerekse ilçe kaymakamlarımıza bildirin. Elimizden geldiğince bizler de bu sorunları hep birlikte çözelim. Amacımız daha güzel, daha sorunsuz bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet etmek" dedi.

        Toplantıya Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İl Emniyet Müdürü Ismail Hakkı Akyüz, Alay Komutanı Orhan Ekemen, Il Tarım Müdürü Kenan Şahin, Kaman Kaymakamı Murat Girgin ile beraberindeki ilçe protokolü ve muhtarlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler