Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Kırşehir CHP İl Başkanı Hacı Tanrıbuyurdu, il başkanlığından istifa etme nedenini açıkladı.

        İl Başkanı Tanrıbuyurdu, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde CHP’den aday gösterilen Selehattin Ekicioğlu’nun CHP Genel Merkezine 45 bin oyla seçimi alacağız tahaattütünde bulunduğunu ve İl Örgütü ile çalışamayacağını söylemesi üzerine istifa ettiğini belirtti.

        İl Başkanı Tanrıbuyurdu, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

        “Kendi ekibim olmadığı için kendi isteğimle istifa ettim. Aday arkadaşımız 45 bin oyla belediyeyi alacağını söyleyince bende elimi taşın altına koyarak partimiz için varız düşüncesi ile istifa ediyorum. 16 yıl sonra nasıl milletvekilini kazandırmışsak belediye için de çalışacağız. Örgütlerin içerisinden gelen birisiyim. 45 bin oyu alacak adayımıza teşekkür ediyorum. Belediyenin anahtarını alarak Genel Merkeze teslim edeceğiz. Pazartesi günü 17:00 itibari ile görevi bırakıyorum. Haklarınızı helal edin aday 45 bin rakamı ile çıkıyor bende ayak bağı olmayım istiyorum.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler