Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak Parti, Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş'ın Genel Merkez tarafından görevden alındı.

        Kırşehir'de Boztepe ve Akpınar İlçe Başkanlarının da görevden alınması beklenirken kongre öncesi AK Parti Genel Merkez Koordinatörleri tarafından Kırşehir teşkilatına bilgilendirme yapılacak.

        AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Görevine 14 Ekim 2017 tarihinde getirilen Bilgehan Altaş, 4 kez Kırşehir İl Başkanı olmak için Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına çıkmış 31 Mart Mahalli idareler seçimleri öncesinde Merkez takdiri ile ilçe başkanı olarak görevlendirilmişti.

        31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin kaybedilmesi sonrası sorumlu görülmesinin bazı çevrelerce görevden alınmasında da etkili olduğu kanaati oluşturulmaya çalışılsa da Altaş'ın, AK Parti Genel Merkezi tarafından kongre süreci ile birlikte prosedür gereği görevden alındığı biliniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler