Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Abdurrahman DULKADİR/KIRŞEHİR, (DHA)KIRŞEHİR'de, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

        Kaza, akşam saatlerinde KırşehirKayseri yolu Mucur ilçesi yakınlarında meydana geldi. Neslihan Ç. (42) yönetimindeki 40 ED 210 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada otomobildeki sürücü ile Badesel B. (63), Saliha A. (55), Serpil Ş.(48) ve yaralanırken, Birsen O. (52) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerihe sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

        Birsen O.'nun cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga konuldu.DHA-Güvenlik Türkiye-Kırşehir Abdurrahman DULKADİR

        2020-03-15 20:44:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler