Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir İl Özel İdaresi, köylerde yol yapım çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

        İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, köylerde yapılan çalışmalarla birlikte vatandaşların şehre gidiş gelişlerinde sorun yaşanmamasının amaçlandığını söyledi.

        Yılmaz, açıklamasında; "İl Özel İdaresi 2020 yılı çalışma programları kapsamında yer alan Merkez, Akçakent, Akpınar, Boztepe, Çiçekdağı, Mucur ve Kaman ilçesi köyleri köy içi yol yapım ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. İl Özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz, 2020 yılı yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında; vatandaşların daha rahat ve sorunsuz kullanımı için köy içi yol yapım bakım ve onarım, stabilize yapım çalışmalarına devam ediyor"dedi.

        Yol yapım çalışmalarının belirlenen programlar kapsamında yapılmakta olduğunu anlatan Yılmaz, "Planlı ve programlı bir şekilde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam etmekteyiz. 2020 yılı yol bakımonarım ve yapım işlerimiz planladığımız şekilde ekiplerimizin yoğun gayretiyle devam ediyor. Bu kapsamında alt yapı çalışmaları tamamlanan Kaman YeniköyHirfanlı arası 9 km 1.kat asfalt yol yapım çalışmamız, Kaman ilçesi İsahocalı 5 kilometre 1.kat asfalt yol yapım çalışmamız devam etmekte diğer taraftan köy yollarımızın bakım,onarım ve yama çalışmalarında büyük önem veriyoruz. Amacımız köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yol konusunda yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmaktır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler