KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Ali Haydar Hakverdi

Hakverdi, 1979 yılında Çorum'un Alaca ilçesinde doğdu. 1985 bu yana Ankara'da yaşamına devam ediyor. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

Bugüne dek Çorum-Der Genel Sekreterliği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yöneticiliği, Çağdaş Hukukçular Derneği Genel Merkez Yöneticiliği yapmış olan Hakverdi, son olarak Cumhuriyet Halk Partisi Mamak İlçe Başkan Vekilliği görevini yürüttü. Hakverdi, görevi sürecinde CHP’nin eğitici eğitmenliği ve sandık çevresi sorumluları eğitimi görevini de üstlendi.

15 senedir serbest avukatlık yapan Hakverdi, evli ve bir çocuk babası.

Ali Haydar Hakverdi Haberleri

  • CHP'de gözler A Takımı'nda!

    Gündem, 07 Şubat 2018

    CHP'de gözler A Takımı'nda!

    Gözler bu cumartesi günü de Cumhuriyet Halk Partisi'nde olacak. Çünkü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisini 2019'a taşıyacak kadroyu belirleyecek. Peki, yeni A Takımı'nda kimler yer alacak? Yeri en garanti olan isim kim?

  • Meclis'te 'Che' tişörtü giymek isteyenlere polis engeli

    Gündem, 31 Ağustos 2016

    Meclis'te 'Che' tişörtü giymek isteyenlere polis engeli

    TBMM Katip üyesi, CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, "Che'ye katil diyenler, önce kendilerine baksın. Bu ülkenin bağımsızlığı için mücadele eden, 6. Filo'yu defetmeye çalışan arkadaşlarımıza karşı timler kuran, asıl kendileridir. Kimse, Che'ye, hele de Meclis Başkanımız katil diyemez." dedi

  • TBMM plakalı makam aracıyla yolcu taşıdı

    Gündem, 04 Şubat 2016

    TBMM plakalı makam aracıyla yolcu taşıdı

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Ankara'daki ulaşım ücretlerine yapılan zamları, kırmızı plakalı makam aracıyla Mamak'tan Kızılay'a yolcu taşıyarak protesto etti