KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Alim Erdemir

1974 Bayburt’ta doğdu. İlk ve orta tahsilini Bayburt’ta, Liseyi; İzmit İmam-Hatip Lisesi’nde, Üniversiteyi Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde,Yüksek Lisansını, Beykent Üniversitesi  İşletme Yönetimi alanında tamamladı.

1997’de Körfez Belediyesi’nde başladığı kamu çalışma hayatına, 2000-2003 yıllarında İzmit Büyük Şehir Belediyesi, 13 Yılı Pendik Belediyesi’nde olmak üzere;17 Yıl Müdürlük ve Danışmanlık  görevlerinde bulundu. Almanya , Hollanda, İsveç, İtalya ve Slovenya’da, yönetim  ve organizasyon  alanında inceleme ve kurumsal araştırmalar yaptı.

Siyasete  başladığı  Refah ve Fazilet Partisi Kocaeli  gençlik kollarında  ve Milli Gençlik Vakfı’nın yönetim kurullarında görev aldı.

Değişik gazete ve dergilerde köşe yazarlığı ve radyo programcılığı yaptı. Sivil  Toplum Örgütlerine yönelik düzenlenen STK Akademisinde  yöneticilik ve proje danışmanlığı yaptı. Halen  Anadolu Bayburtlular Derneği Genel Başkanlığını yürütmektedir. Savate Sporları Federasyonu temsilciliğiyle Uluslar arası etkinliklere katıldı.

Kuruluşundan bu güne memuriyete rağmen AK Parti'nin etkinliklerine aralıksız çalışmalarına katıldı. 2015 Genel Seçimlerine katılmak üzere Ak Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı oldu.

Kur’anda Devlet Ahlakı, Kamu yönetimlerinde Stratejik Planlama Süreçleri, Başarının Sırrı 7 T olmak üzere 3 kitabı yayınlandı.

Arapça ve İngilizce bilen Alim Erdemir, Opr.Dr.Betül ERDEMİR’le evli  olup , 2 çocuk babasıdır.