KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Arif Tevetoğlu

Arif Tevetoğlu, 1965'te Rize'de dünyaya geldi. Ortaokul ve Liseyi Maltepe'de bitirdi. 1991 yılında İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı yıl askerlik görevini tamamlayarak 1992 yılında Gençlik kolları başkanı olarak siyasete atıldı. 1994-1999 ve 199-2004 yıllarında Maltepe Belediyesi Meclis üyeliğine seçildi. Maltepe'nin çeşitli problemleri ile ilgili komisyonlarda başkanlık ve üyelik yaptı. Divan Katipliği, Grup Sözcülüğü, Encümen Üyeliği ve Encümen Başkanlığı, Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Yönetim kurulu Üyeliği, Maltepe Sanayici ve İş Adamları Derneği Üyeliği, Türkiye Engelliler Özürlüler Spor Klübü Asbaşkanlığı yaptı. 2002 TUBİTAK-TÜSSİDE (Türkiye Sanayi Sevk İdare Enstitüsü) temel kalite ve kurum kültürü eğitimi aldı. 2002 Kamu İhale Kurumu eğiticilerin eğitimi programını tamamladı.
 
2011 yılı Genel Seçimlerinde MHP İstanbul 1. Bölge Milletekili Adayı olmuştur. Bünyesinde TV bulunan Medya İletişim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanıdır. Aynı zamanda inşaat sektöründe de faaliyet göstermektedir. 1995 yılından beri Sürücü Kursu işletmeciliği yapmaktadır.
 
SASAV Yönetim Kurulu Üyesi olmakla birlikte, birçok dernek ve kuruluşta başkanlık ve üyelik yapan Arif TEVETOĞLU evli ve 2 çocuk babasıdır.

Arif Tevetoğlu Haberleri