KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Başar Ünal

Başar Ünal, 16 Kasım 1988 tarihinde İstanbul Üsküdar'da dünyaya gelmiştir.. Adana ili Karaisalı İlçesi Durak Köyü nüfusuna kayıtlıdır.
 
Ümraniye Anadolu Lisesi'nde lise öğrenimini tamamlamıştır. Üniversiteyi %100 Başarı Burslu olarak 2006 yılında Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği bölümünü kazandı 2010 yılında mezun oldu. Üniversite öğreniminde Belediyelerin Turizm'e Katkısı konulu çalışmasıyla çeşitli Belediyelerce sunuma davet edildi. Galatasaray Üniversitesi'nde İngilizce Eğitimleri aldı.
 
İstanbul Adalar İlçesinde aile şirketinde Şube Sorumlusu olarak çalıştı. Üniversite'den mezun olduktan sonra Özel bir şirkette Satış Yöneticiliği pozisyonunda çalıştı. 2014 yılında İstanbul Kadıköy merkezli  Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı, İnşaat ve Gayrimenkul alanında hizmet veren firmasını kurdu.
 
Ümraniye Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği, Haliç Üniversitesi Mezunlar Derneği, Kobi Geliştirme ve İş Dünyası Derneği Üyeliği ve İstanbul Ekonomi Enstitüsü Danışma Kurulu Başkanlığı yapmaktadır.
 
İstanbul Adalar Ülkü Ocakları'nda Başkan Yardımcılığı görevini uzun yıllar yürüttü. İstanbul Ataşehir İlçe Başkanlığı İlçe Muhasipliği görevini yaptı. Mevcut olarak Ataşehir İlçe Başkanlığı İlçe Sekreterliği ve Başkan Vekilliği görevlerini yürütmektedir. Halen İstanbul İl Delegeliği yapmaktadır.
 
2007-2011 Genel Seçimlerinde İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Seçim ve Proje Danışmanlığı ve 2009 Yerel Seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkan Adayı Seçim ve Proje Danışmanlığı yaptı.
 
Başar Ünal, en Genç Milletvekili Adaylarından birisidir.