KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Burcu Türünz

Burcu Türünz, 24 Şubat 1988 tarihinde Mimar bir anne ve İnşaat Mühendisi bir babanın ikinci çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olduktan sonra Viyana’ya yerleşti ve burada beş sene yaşadı.

Viyana Üniversitesi Siyaset Bilimi Yüksek lisansının üzerine İstanbul’a döndü ve İstanbul Bilgi Üniversitesi İnteraktif Pazarlama yüksek lisansından yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu.

Pazarlama Türkiye yazarlarından biri olan Burcu Türünz, aynı zamanda şarkı da yazmaktadır.

Çocukluğundan beri oyunculuk hayali kuran Türünz, güzel sanatlara olan ilgisinden dolayı Craft Atölye'ye katıldı. Daha sonra kısa bir sürede bir çok reklam filminde oynadı.

İngilizce ve Almanca bilen Burcu Türünz, son olarak Show TV'de yayınlanan Kalp Atışı dizisinde Esma Sancak karakterine hayat vermektedir.

Burcu Türünz Haberleri

  • Hem oyuncu, hem siyaset bilimci

    Yaşam, 30 Eylül 2017

    Hem oyuncu, hem siyaset bilimci

    Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Kalp Atışı’nın Esma’sı Burcu Türünz, Viyana’da siyaset bilimi okurken kendini bulduğuna inandığı an bavullarını topladığı gibi soluğu Türkiye’de almış. Çocukluk hayali oyunculuğa başlayan, Kalp Atışı’nın seti için “Ruhum aile gibi huzurlu” diyen Türünz, hikâyesini anlattı