KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Hazal Filiz Küçükköse

Hazal Filiz Küçükköse, 9 Şubat 1988 tarihinde dünyaya geldi. Lise eğitimini Ankara'da tamamlayan Küçükköse, Kırıkkale Üniversitesi'nde Fen Edebiyat Fakültesi Büyoloji Bölümü'nde 3'üncü sınıfa kadar okuyup bıraktıkmıştır. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü'nde tamamlamıştır.

Oyunculuk dersleri alan Küçükköse, Eric Morris Teknikleri eğitimi de almıştır. Oyunculuk hayatına 2010 yılında Deniz Yıldızı dizisi ile adım atmıştır. Daha sonra sırasıyla 2011 yılında Kalbim Seni Seçti, 2012'de Ustura Kemal ve Uçurum, 2013 yılında Beni Affet, 2014 yılında ise Günakhar dizisinde oynamıştır. Asıl çıkışını, 2015-2016 yılında yayınlanan Kara Sevda dizisinde 'Zeynep' karakteriyle yakalamıştır.

Hazal Filiz Küçükköse son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Rüya dizisinde 'Elif Ardalı' karakterine hayat vermektedir.

Hazal Filiz Küçükköse Haberleri

  • 'Bu muhteşem tesadüfü herkes yakalayamaz'

    Televizyon, 15 Temmuz 2017

    'Bu muhteşem tesadüfü herkes yakalayamaz'

    Fragmanı yayınlandığından beri izleyicinin merakla beklediği Show TV’nin yeni dizisi Rüya’nın ilk bölümü salı günü ekrana gelecek. Tutkulu bir aşkı ele alan dizinin başrol oyuncularından Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengirlioğlu ve Ulaş Tuna Astepe ile sette buluştuk. Dizi ve canlandırdıkları karakterlerin detaylarını konuştuk... HT Cumartesi'den Ece Ulusum'un röportajı...