KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Metin Yavuz

1969 Söke doğumlu. İlköğretim ve lise eğitimini Söke'de aldı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme bölümü öğrenimi devam ediyor.

Söke uzun çarşıda esnaf olan babası Abdullah Yavuz'a ait Yavuz Kuyumculuk'ta çalışmaya başlayarak, ticari hayatına resmi olarak giriş yaptı. 2000 yılında Mimar Otomotiv ve Mimar Sigorta şirketlerini kurarak, Renault ve Dacia markalarının Aydın, Söke ve Kuşadası bölge yetkili satıcı ve servisi olarak hizmet vermeye başlamıştır. 2012 yılında Söke'de hizmet vermeye başlayan Özel EGEMED Hastanesi'ni kurmuş ve sağlık sektöründe bölgenin en büyük tam donanımlı özel hastanesini hayata geçirmiştir.

Didim, Kuşadası, Aydın ve İzmir'de de Egemed Hastanelerini hayata geçirerek bölge de vatandaşlara sağlık hizmeti vermeyi hedeflemektedirler. John Deere Söke yetkili satıcısı ve servisi olan Sötek ile Karya İnşaatta yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır.1992 yılında Anavatan Partisi Gençlik Kolları Kurucu Başkanlığı ile başlayarak dönem içerisinde partinin değişik kademelerinde aktif görev yaptı. Söke Genç İş Adamları Derneği Kurucu Yön. Kur. üyeliği ve bir dönem başkanlığında bulundu. Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan vekilliğinde 6 yıl görev yaptı. 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde AK PARTİ Söke Belediye Başkan Adayı oldu. Söke'nin değişik dernek ve vakıflarında görev alarak destek verdi.

Mimar Saadet Yavuz ile evli ve iki çocuk babasıdır.

Metin Yavuz Haberleri