KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Oğuzhan Kara

24.09.1976 Gümüşhane ili Şiran ilçesi Konaklı Köyü doğumlu Oğuzhan Kara, İlk-Orta öğrenimini Ankara'da, Lise Öğrenimini ise Hasanoğlan Atatürk Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. 2000 Yılında Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesini, 2013 yılında ise Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünü bitirdi. 2001 yılından beri serbest avukat olarak çalışmaktadır. Yüksek Lisansını Turgut Özal Üniversitesi nde “Uluslararası Hukuk ve Siyaset Bilimi” alanında yapmıştır. 2003 Yılında kurulan KAYI HUKUK ve DANIŞMANLIK BÜROSU nun kurucusu ve işverenidir.

2008-2010 yılları arasında Türk Hukuk Enstitüsü Ankara Şube Başkanlığı ve Türk Hukuk Enstitüsü Genel Sekreterliği görevini yürüten Av.Oğuzhan Kara Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcılığı ve MHP hukuk danışmanlığının yanı sıra ANGİAD (Ankara Genç İşadamları Derneği)yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda derneğin hukuk danışmadır.Ticaret Hukuku, Ceza Hukuku , Gayrimenkul Hukuku, İş Hukuku gibi çeşitli departmanlarda çalışmaktadır.

Oğuzhan Kara, 1 Kasım 2015'te yapılacak 26.Dönem Milletvekili Seçimlerinde MHP tarafından Ankara 2.Bölge milletvekili gösterilmiştir.