KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Orhan Deligöz

1965 doğumlu olan Orhan Deligöz, Erzurum Atatürk Üniversitesi iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunu olup, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans yaptı. 2003-2015 yılları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı olarak görev yaptı. 2015 Ağustos ayında buradaki görevinden ayrılarak Enerji Piyasaları İşletme A.Ş.’de yönetici olarak göreve başladı.

Narman Milli Gençlik Vakfı’nın kurucu başkanı olan Deligöz, Milli Gençlik Vakfı Doğu Anadolu Başkanlığı, Memur Sen / Eğitim Bir Sen Oltu Şubesi Kurucu Başkanlığı, Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyeliği, ESAV (Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı-Ankara) Yönetim Kurulu Üyeliği ve AB Genç İstihdamın Desteklenmesi Hibe Programı Kapsamında İstihdam Garantili Organizasyon Elemanı Yetiştirme Projesi’ başvuru yöneticiliği yaptı. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik, Bağımsız Denetçilik, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı ve İSO 9001- 2008 Kalite Denetçiliği Lisanslarına sahiptir.

Erzurum Atatürk Üniversitesi ve Yüzüncü Yıl Üniversitelerinde Öğretim Görevlisi, Müdür Yardımcısı, Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi, İktisadi ve İdari Programlar Bölüm Başkanlığı yaptı. İktisat, Muhasebe, Kamu Maliyesi ve Bütçe dersleri okuttu. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Kültür Portalı Projesi Çalışma Grubu Üyeliği yaptı.

2007 ve 2011 Genel Seçimlerinde Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı, 2014 Yerel Seçimlerinde ise Ankara Etimesgut Belediye Başkan Aday Adayı olan Orhan Deligöz, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Orhan Deligöz Haberleri