KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Şener Özbayraklı

23 Ocak 1990 Artvin doğumlu Şener Özbayraklı, öğretmen baba ve ev hanımı annenin 3.çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Futbola, babasının sürekli tayini çıktığı için 13 yaşında Borçka Gençlerbirliğinde başlayabilmiştir. Babasının tayininin çıkması nedeniyle forma giyme şansı bulamadan Yeni Pelitlispor'a transfer olmuştur. Üç sezon boyunca orada oynadıktan sonra sırasıyla Arsinspor, Ankaraspor ve Keçiörengücü takımlarında forma giymiştir.

Keçiörengücü'ndeki performansı beğenilen Şener, sonraki sezon Buğsaşspor'a transfer olmuştur. 2010-2012 tarihleri arasında Buğsaşspor'da özellikle Türkiye kupasında sağlam performans serğileyen futbolcu, Bursasporun dikkatini çekmeyi başardı.

2012-2013 sezonunda 750 bin TL karşılığında Bursaspora transfer olmuş ve 2015 yılına kadar devamlı yükselen başarılı grafiğiyle sürekli transfer teklifleri almaya devam etmiştir.

2015 yılında Fenerbahçe, Bursaspor'a Şener'in 5 milyon TL'lik sözleşme fesih bedelini ödeyerek renklerine bağlamıştır. Şu anda hem Fenerbahçe hem de Milli Takım formasını terleten başarılı futbolcu sağ bek mevki'nde görev almaktadır.

Şener Özbayraklı Haberleri

  • Bursa'da ilk transfer

    Futbol, 03 Ocak 2013

    Bursa'da ilk transfer

    Polatlı BUGSAŞ Spor forması giyen Şener Özbayraklı, Bursaspor ile anlaştığını açıkladı