KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Zehra Aylin Alemdar

1979 yılında İstanbul’da doğan Zehra Aylin Alemdar aslen Trabzon Akçaabat’lıdır. 1997 yılında Yeni Levent Lisesi’nden mezun olan Zehra Aylin Alemdar, eğitimine Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmiştir.

İş hayatına reklam sektöründe başlayan Zehra Aylin Alemdar, 1997 - 2007 yılları arasında müşteri temsilcisi, medya planlama uzmanı, reklam müdürü, satış koçu, halkla ilişkiler müdürü gibi alanında etkin görevlerde bulundu. Zehra Aylin Alemdar, bu dönemde ayrıca çeşitli medya organında köşe yazarlığı ve genel yayın yönetmenliği de yaptı.

Zehra Aylin Alemdar, iş hayatına farklı bir sektörde deneyim kazanmak amacıyla, 2007 yılında aile şirketi olan Pusula Zaman ve Kontrol Sistemleri’nde satış müdürü olarak başladı.

2008 yılında iş hayatında ve sektörde edindiği tecrübe ile Elektrik Elektronik şirketini kuran Zehra Aylin Alemdar, sektöründe iddialı çalışmalara imza atmaya devam etmektedir.

MHP Kağıthane kurucu üyelerinden olan Abdullah Alemdar’ın kızı olan Zehra Aylin Alemdar, 1996 yılından itibaren MHP teşkilatlarında çeşitli çalışmalarda aktif yer almıştır. Sanata verdiği önemle de dikkat çeken Zehra Aylin Alemdar’ın bir şiir ve iki adet romanı bulunmaktadır.