Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kjaer için şoke eden istek! Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        KOÇ: 2 VEYA 3 TRANSFERİMİZ KALDI

        Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, forma tanıtımında açıklamalarda bulundu. Transfer gündemine de değinen Koç, şunları söyledi:

        2

        "Futbol özelinde sıkıntılı bir yılı geride bıraktık. Bunu sadece yönetimsel hatalarla anlamak mümkün değil. Artık bu geride kaldı. Bu sene çok farklı olacak. Yeni sezon planlamamızın çoğunluğunu tamamladık. 2 veya 3 transferimiz kaldı."

        3

        KONOPLYANKA'DA RAKİP BEŞİKTAŞ

        Transfer döneminde ismi Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Yevhen Konoplyanka için bir transfer iddiası daha geldi.

        4

        Sky Sport Almanya muhabiri Dirk Schlarmann'ın haberine göre Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Ukraynalı yıldıza ilgisi sürüyor.

        5

        İki takımın transferi bitirmek için uğraştığı, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın dışında birkaç takımın da ilgisinin olduğu belirtildi.

        6

        Alman ekibiyle 1 yıllık sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki Ukraynalı kanat oyuncusu, 13 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koymuştu.

        7

        KJAER İÇİN ŞOKE EDEN İSTEK!

        Fenerbahçe'nin tekrar kadrosuna katmak istediği Simon Kjaer için Sevilla, bonservis ücreti konusunda ısrarcı davranıyor.

        8

        İspanyol basınına göre Sevilla Sportif Direktörü Monchi, bu sezon oynama şansı zor gözüken Danimarkalı stoperi 13 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye satmak istiyor.

        9

        Kjaer'in sık sık tatil için İstanbul'a gittiği ve eski takımında oynamaya sıcak baktığının altını çizen İspanyol basını, Monchi'nin bu ücreti istemesine rağmen ilerleyen günlerde indirime gidebileceğini belirtti.

        10

        Deneyimli savunmacı ile Fenerbahçe'nin dışında başka bir takımın ilgisi olmadığı ve Sevilla'nın başka bir alıcı bulma konusunda zorluk yaşayabileceği de kaydedildi. (Sporx)

        11

        YANAL, ZAJC'I BIRAKMIYOR

        Fenerbahçe'nin Sloven futbolcusu Miha Zajc'a Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'in talip olduğu belirtildi. Kievliler transferden daha umutlu. Ukrayna basınında çıkan haberlerde Dinamo Kievli yöneticiler Sloven oyuncuyla yakından ilgilendiklerini doğrularken "Zajc listemizdeki oyunculardan birisi. Kendisini takımda görmek isteriz ama Fenerbahçe ile anlaşmak zorundayız. Şu anda kesinleşen bir durum yok. Önümüzdeki günlerde netlik kazanır" ifadelerine yer verildi.

        12

        Teknik direktör Ersun Yanal'ın yönetime Miha Zajc'ın takımda kalması yönünde rapor verdiği öğrenildi. Yanal, Zajc'ın yeni transferlerle birlikte daha verimli olacağını düşünüyor. (Türkiye)

        13

        ÇALIMBAY: BARIŞ VE ALPER'İ İSTİYORUZ

        Fenerbahçe'de taraftarlar tarafından istenmeyen adam ilan edilen Alper Potuk'a talip çıktı. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Potuk'u istediklerini duyurdu.

        14

        Radyospor'a konuşan Rıza Çalımbay, "Alper Potuk ile görüşmelerimiz devam ediyor. Barış Alıcı'yı da transfer etmek istiyoruz. İki oyuncuyu da Fenerbahçe'den kiralamak istiyoruz. Transfer komitemiz bu oyuncularla ilgili çalışmalarını İstanbul'da sürdürüyor" diye konuştu.

        15

        REYES, CLUB AMERICA'YI BEKLİYOR

        Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon transfer edip devre arasında Leganes'e kiraladığı Diego Reyes'in geleceği merak konusu...

        19

        TOLGA İLE 1 YIL DAHA

        Fenerbahçe yeni sezon öncesinde Tolga Ciğerci ile ilgili kararını verdi. Sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki futbolcuyu takımda tutma kararı aldı ve imzalar atıldı.

        20

        Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesinin 18 Temmuz Perşembe günü bir yıl daha uzatıldığı yer aldı.

        Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan ancak geçen sezon resmi maçta forma giyemeyen Tolga Ciğerci, bu anlaşma sonrasında 2020 yılının Mayıs ayına kadar, sarı-lacivertli takımda kaldı.

        21

        Fenerbahçe'nin Boluspor ile oynadığı hazırlık maçında forma giyen ve bir gol atan Tolga Ciğerci ile yapılan yeni anlaşmada da maç başına ücret alacağı ve sabit ücretinin olmadığı bilgisine ulaşıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ